top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJanni

Slik fungerer fakturaprogrammet Fakturert.no


Skrivebord med to PC, en mobil og kaffekopp. Skjermene viser et fakturaprogram fra Fakturert

Fakturert.no er et fakturaprogram designet for å forenkle og effektivisere faktureringsprosessen for små og mellomstore bedrifter. Dette brukervennlige programmet tilbyr en rekke funksjoner for å håndtere fakturaer på en effektiv måte. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan Fakturert.no fungerer, med et spesielt fokus på nøkkelfunksjoner som gjør livet enklere for bedriftseiere.


Gratis fakturering via E-post


Med Fakturert.no kan du sende fakturaer til kundene dine på e-post i PDF-format helt gratis. Dette er en stor fordel for mange bedrifter, da det eliminerer behovet for papirfakturaer og reduserer kostnader knyttet til fakturering. E-postfakturering er ikke bare kostnadseffektivt, men også raskere, noe som kan føre til raskere betalinger fra kunder.


Priser og tilleggstjenester


Fakturert.no har ingen innmeldings- eller månedsavgift, og tilbyr gratis fakturering via e-post i PDF-format. Prisene for tilleggstjenester er som følger:


  • 0,- kr pr. e-post faktura

  • 3,- kr pr. EHF-faktura

  • 3,- kr pr. fakturakopi via e-post

  • 75,- kr pr. overførsel til purring og inkasso

  • 10,- kr pr. SMS-varsling, automatisk varsel på forfalte faktura

  • 45,- kr pr. brevpost

Alle priser er eksklusive mva. og faktureres månedlig med et administrasjonsgebyr på 49,- kr i henhold til vilkår og betingelser.


Kostnader ved EHF og papirfaktura


Mens sending av fakturaer via e-post er gratis, medfører andre leveringsmetoder som Elektronisk Handelsformat (EHF) og papirfaktura en ekstra kostnad. EHF er ofte brukt i B2B-transaksjoner for å sikre effektiv og sikker overføring av fakturaer direkte til kundens fakturasystem. For de som fortsatt foretrekker eller krever papirfaktura, tilbyr Fakturert.no denne tjenesten mot en avgift, som reflekterer de ekstra kostnadene ved trykking og distribusjon.


Når du benytter tilleggstjenester fra Fakturert.no, samles alle kostnader i én faktura som sendes ut månedlig. Denne fakturaen blir sendt til den e-postadressen du har oppgitt ved registrering. Det er viktig å sjekke mappen for søppelpost eller spamfiltre, da det er mulig at e-poster kan ende opp der.


For å gjøre det enda enklere for deg å holde oversikt, kan du finne og se alle dine fakturaer ved å gå til seksjonen "Betaltjenester" på din brukerkonto. Dette gir deg en enkel og oversiktlig måte å følge med på bruk og kostnader knyttet til tilleggstjenestene, alt samlet på ett sted.

 

Automatisert purring og inkasso via Collectors AS


Et unikt trekk ved Fakturert.no er integrasjonen med Collectors AS for automatisert purring og inkasso. Dette systemet sørger for at fakturaer som ikke er registrert som betalt eller kreditert automatisk blir overført til Collectors AS for videre oppfølging. Denne funksjonen fjerner byrden av å manuelt følge opp ubetalte fakturaer og sikrer at virksomheten din opprettholder en sunn kontantstrøm.SMS- og E-postvarsler


For å holde deg oppdatert, sender Fakturert.no ut en SMS-varsling tre dager etter forfallsdato på fakturaer som ikke er registrert som betalt. Deretter, 10 dager etter SMS-varselet, mottar du en e-post fra Collectors AS med detaljer om ubetalte fakturaer som er overført til dem. Det er viktig å da kontrollere om fakturaen er betalt eller ikke, og informere Collectors AS om du ønsker at de skal fortsette oppfølgingen.


Kontroll over inndrivelsesprosessen


Som bruker av Fakturert.no har du full kontroll over inndrivelsesprosessen. Du kan når som helst velge å stanse oppfølgingen av en faktura ved å avslutte inndrivelsen direkte i fakturaprogrammet. Husk å registrere eventuelle innbetalinger på fakturaer som er oversendt til Collectors AS for oppfølging, for å sikre at regnskapet ditt er oppdatert.


Valgfri automatisk purring og inkasso


Fakturert.no gir deg fleksibiliteten til å sende e-postfakturaer helt kostnadsfritt, og samtidig ha kontroll over om du ønsker å benytte deg av den automatiske purrings- og inkassotjenesten. Dersom du foretrekker å ikke bruke disse tjenestene, tilbyr Fakturert.no en enkel måte å velge dem bort på. Ved å merke av i boksen under fakturaen etter at den er sendt, kan du sørge for at fakturaen ikke automatisk overføres til purring og inkasso gjennom Collectors. Som et resultat vil du heller ikke motta SMS-varsel om forfalte fakturaer.


Se illustrasjonen under av hvor du finner avkryssingsboksen eller klikk her for en nærmere gjennomgang.


Faktura som viser hvordan du velger bort automatisk purring og inkasso


Dette valget betyr at du kan fortsette å bruke Fakturert.no helt kostnadsfritt hvis du kun sender fakturaer via e-post og velger bort automatisk purring og inkasso.
113 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page