top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJanni

Oppdaterte vilkår og betingelser for Fakturert AS: Automatisk purring og inkasso

Datamaskin og laptop på et bord med en kopp kaffe

Fakturert har oppdatert sine vilkår og betingelser. Vi gjennomgår våre vilkår jevnlig for å sikre at de holder tritt med den stadige utviklingen av våre tjenester og gjeldende bransjestandarder. Disse endringene trer i kraft umiddelbart. I denne artikkelen vil vi forklare hva disse nye endringene betyr.


Hva er nytt?


Fakturaer som ikke er registrert som betalt eller kreditert av brukeren vil heretter automatisk bli overført til Collectors AS for oppfølging. Tidligere måtte Collectors kontakte brukeren for bekreftelse før de sendte en purring til den endelige kunden. Nå vil en purring automatisk bli sendt så snart en faktura er overført til Collectors, med mindre brukeren eksplisitt svarer på e-posten fra Collectors for å avvise videre oppfølging.


Valgfrihet i automatiseringen

Til tross for automatiseringen av purring og inkasso, kan du som bruker fortsatt velge bort denne tjenesten som tidligere, dersom du ikke har behov for dette. Dette gir deg fleksibilitet og kontroll over hvordan dine fakturaer håndteres. Klikk her for en nærmere gjennomgang på hvordan du velger bort automatisk purring og inkasso.


Hvordan fungerer automatisk purring og inkasso?


  • Fakturaer som du ikke har registrert som betalt eller kreditert, vil automatisk overføres til Collectors AS for purring og inkasso.

  • Du mottar SMS-varsel 3 dager etter forfall på kunder som ikke har betalt faktura.

  • 10 dager etter SMS mottar du epost fra Collectors AS med informasjon om ubetalte fakturaer som er overført til oppfølging. Du må da kontrollere om faktura er betalt eller ikke, og gi tilbakemelding på om du ikke ønsker at ubetalt faktura skal følges opp av Collectors AS.

  • Du kan når som helst stanse oppfølgingen, ved å gå inn på faktura og trykke Avslutt inndrivelse. Du må også huske å fortsatt føre innbetaling i www.fakturert.no på fakturaer som er oversendt Collectors AS for oppfølging.Priser på tilleggstjenester

  • Kr 3,- pr. EHF-faktura

  • Kr 3,- pr. fakturakopi via epost

  • Kr 75,- pr. overførsel til purring og inkasso

  • Kr 10,- pr. sms-varsling, automatisk varsel på forfalte faktura

  • Kr 45,- pr. brevpost

Alle priser er eks. mva. og faktureres månedlig med administrasjonsgebyr kr 49,- iht. Vilkår og betingelser.


Collectors AS beholder gebyr og inkassosalær som er avkrevet og betalt av skyldner. Dette gjelder også standardkompensasjon jf.forsinkelsesrenteloven §3a.


Collectors AS beholder 8% av innbetalt fakturabeløp + 100% av forsinkelsesrenten.


Collectors AS beholder 40% av innbetalt fakturabeløp + 100% av forsinkelsesrenten på fakturaer som er eldre enn 1 år.


Hva skjer videre?


Det kreves ingen umiddelbar handling fra brukernes side. Ved å fortsette å bruke Fakturert etter å ha mottatt e-posten, aksepterer brukerne de oppdaterte vilkårene og betingelsene. Fakturert AS understreker viktigheten av transparens og sikrer at alle brukere er godt informert om endringene.


Denne endringen markerer en viktig tilpasning i hvordan Fakturert AS sammen med Collectors AS håndterer forfalte fakturaer, noe som kan føre til mer effektiv innkreving av utestående betalinger og mindre administrativt bryderi for brukerne.

 

53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page