top of page
Søk
  • Forfatterens bildeGeir Dalsbø

Ny versjon av Fakturert er lansert


Ny versjon av Fakturert ble lansert 1. mai og her er hva som er nytt med fakturaprogrammet.


Flere nye forbedringer er gjort i fakturaprogrammet og vi skal ta for oss de viktigste endringene;


  1. Nytt login system: Istedetfor innlogging via mobiltelefonnummeret bruker du nå din registrerte epost-adresse som du benyttet ved innmelding som bruker i Fakturert.

  2. Mine foretak: Her kan du legge til flere brukere om du feks har flere selskap eller holdingselskap slik at du nå kan velge fra listen over foretak fra samme innlogging.

  3. Kontantfaktura: Vi har lagt til muligheten for å lage kontantfaktura. Dette er noe du kan gi som kvittering for et kontantsalg for en vare eller tjeneste du har levert til kunde. Dette kan være som kvittering for et kjøp som eksempelvis er gjort kontant i butikk.

  4. Kunder og Grupper: Under fanen Kunder så kan du også lage Grupper eller Tags. Få enklere oversikt over kunder ved å legge dem i grupper. Fakturer grupper samlet eller bruk grupper for å merke diverse informasjon knyttet til kunder. Dette kan være nyttig for klubber, lag og foreninger for å skille mellom f.eks Håndball Piker 14, Fotball Gutter 16, Friidrett etc.

  5. Fremtidig faktura: Du kan nå lage fremtidige fakturaer frem i tid. Dette kan være nyttig om du skal sende feks husleiefakturaer frem i tid på en bestemt dato og på denne måten vil fakturaene bli lagt i utboksen slik at de går ut på den datoen du velger.

Vi jobber stadig med å forbedre programvaren og ser frem til at vi og etterhvert også kan tilby repeterende fakturaer som man setter i ønskede intervaller. Vår kundesupport er beredt til å hjelpe om du skulle støte på noen problemer underveis og kan enkelt nås på messenger chat på våre hjemmesider eller ved at du sender oss en epost til post@fakturert.no

261 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page