top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJanni

Gratis faktureringsprogram med timeregistreringsmodul fra Fakturert


En av de største utfordringene mange bedrifter står overfor er å spore arbeidstid effektivt og nøyaktig. Dette er særlig viktig når fakturering av kunder er basert på timer brukt. Å integrere en kraftig timeregistreringsmodul som Jira fra Atlassian med et fakturaprogram som Fakturert kan være løsningen mange har ventet på. I denne artikkelen vil vi diskutere fordelene med en slik integrasjon.

1. Sentralisert informasjon Med Jira og Fakturert-integrasjonen blir all relevant informasjon sentralisert. Dette betyr at arbeidstimer, prosjektdetaljer og fakturainformasjon alle kan nås fra et enkelt grensesnitt, noe som reduserer risikoen for feil og misforståelser. 2. Automatisert prosess Når timer er logget i Jira, kan de automatisk overføres til Fakturert for fakturering. Dette eliminerer behovet for manuell inntasting, noe som igjen minsker risikoen for feil og sparer tid. 3. Transparent for kunden Med muligheten for å laste ned timeregistreringsdata i PDF-format, kan bedrifter tilby sine kunder en fullstendig oversikt over hvordan og hvor tid ble brukt. Dette skaper tillit og åpenhet i kundeforholdet, da kunden kan se nøyaktig hva de blir fakturert for. 4. Effektiv prosjektstyring Ved å bruke Jira får man også tilgang til et bredt spekter av prosjektstyringsverktøy. Dette gjør det enklere å overvåke fremdriften i prosjektene, identifisere flaskehalser og sørge for at prosjektene holder seg innenfor budsjettet. 5. Tilpasningsdyktighet Både Jira og Fakturert tilbyr en rekke tilpasningsmuligheter. Enten du ønsker å tilpasse hvordan timer blir logget, eller hvordan fakturaer presenteres, kan du tilpasse systemet etter dine spesifikke behov. 6. Sikkerhet og backup Integrasjonen sikrer at all kritisk data, som timelister og fakturaer, lagres sikkert. Med regelmessige sikkerhetskopier og strenge sikkerhetstiltak kan bedrifter være trygge på at deres data er beskyttet.Tilgang til timeregistreringsmodul

Timeregistreringsmodulen finner du under fanen Apper når du er innlogget i Fakturert. Gå til app ved å trykke Jira arbeidsrapport. Last ned en oversikt over arbeidstimer brukt på prosjekter registrert i JIRA. Lastes ned i PDF format for bruk som vedlegg i faktura.

Oppsummering I en verden hvor tid er penger, er det avgjørende for bedrifter å ha effektive og nøyaktige systemer for timeregistrering og fakturering. Ved å integrere Jira med Fakturert får bedrifter et kraftig verktøy som ikke bare sparer tid og reduserer feil, men også fremmer transparens og tillit i kundeforhold.

157 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page