top of page
Søk
  • Forfatterens bildeFakturert

Gratis fakturering med norges enkleste online fakturaprogram

Oppdatert: 28. mar. 2022


Fakturert.no har utviklet et enkelt og brukervennlig faktureringsprogram som skal gjøre jobben din enklest mulig. Straks du er registrert som bruker kan du på under 2 minutter lage din første faktura, uten opplæring, rett fra mobilen, nettbrettet eller pc-en.


Programmet er intuitivt og kan brukes av firmaer og privatpersoner, enten du skal sende en og annen faktura eller om du skal sende repeterende fakturaer, som feks husleier, medlemsavgifter osv.


Det eneste du behøver å gjøre er å logge inn, registere kunden din og sender du ut fakturaen på epost så koster det ingenting å sende faktura. Du kan og velge å sende faktura i EHF (Elektronisk HandelsFormat) som stadig flere bedrifter og offentlige etater forlanger at du skal bruke. Dette er veldig enkelt og fakturaprogrammet gjør jobben for deg. Om du ønsker å gjøre det på den gode gamle måten og sende papirfaktura i posten, så kan du enkelt velge dette. Da tar vi noen ekstra kroner for dette ettersom vi printer ut fakturaen, legger den i konvolutt, slikker litt frimerker, løper til Posten og så er fakturaen på vei til din kunde.


Gratis fakturaprogram - Fakturer gratis med faktureringsprogram fra FakturertDet beste av alt er at du slipper å sende ut purringer til dine kunder. Dette skjer helt automatisk. Dersom kunden din ikke har betalt vil fakturaprogrammet sende purring til din kunde via vår samarbeidspartner Collectors AS. Blir ikke purringen betalt så går saken over til inkasso. Denne strømlinjeformede prosessen sparer deg for mange timer med arbeid og frustrasjon og ikke minst bidrar til å bedre likviditeten din ved at purringene alltid går ut i rett tid. Svært mange gjør dette manuelt i dag og flere sender ut purringer altfor mange uker etter forfall og det er tidkrevende om du selv skal holde oversikten over dette.


Rot i faktureringsprosessen er en av de største grunnene til at man kan miste gode kunder. Derfor er det viktig at kundene dine ser en virksomhet som er 100% under kontroll, en effektiv og profesjonell opplevelse i forbindelse med fakturahåndteringen.


Ytterligere fordeler med å lage fakturaer med Fakturerts online faktureringsprogramvare:

  • Sekvensielle, påfølgende fakturanumre, tildelt automatisk. Ikke mer å slå opp forrige fakturanummer.

  • Få tilgang til fakturaer hvor som helst, fra nettbrettet, smarttelefonen, den bærbare datamaskinen. Du kan til og med fakturere kundene dine på stedet

  • Tilpass fakturamalen med logoen din

  • Alt på ett sted, ingen papirer, fakturamapper og arkivskap er en saga blott. Hold deg enkelt organisert, med én konto

Til syvende og sist, hvorfor bruke et gratis fakturaprogram?


Fakturert kan akselerere og til og med forbedre kontantstrømmen. Poenget med fakturering er tross alt å få betalt, og når du fakturerer som næringsdrivende eller privat, er tiden din penger, så å spare tid med fakturering og få raskere betalt er to måter faktureringsprogrammet har stor innvirkning på din økonomi og likviditet. Det er ingen oppstartskostnad, månedlige eller årskostnader, så for å komme igang med din første faktura, klikk her.


3 389 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page