top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJanni

Fakturering med automatisk purring og inkassoTenk deg en verden der fakturering ikke lenger er en stor og komplisert oppgave, men noe du kan håndtere raskt og uten stress. Fakturert AS er et brukervennlig fakturaprogram og har en integrert funksjon for automatisk purring og inkasso, som gjør oppfølgingen av ubetalte fakturaer til en enkel prosess.


Fakturering med Fakturert AS

Fakturert AS er et fakturaprogram som lar deg lage og sende ut fakturaer på en enkel og grei måte. Det er designet for å være lett å bruke, så selv de som ikke er eksperter på fakturering kan håndtere det uten problemer.

Lag og send fakturaer raskt

·         Lett å bruke: Du kan raskt lage en faktura med noen få klikk.

·         Direkte utsendelse: Send fakturaene direkte til for eksempel kundenes e-post, noe som gjør prosessen rask og enkel.


Automatisk purring og inkasso via Collectors AS

Fakturaer som du ikke har registrert som betalt eller kreditert, vil automatisk overføres til Collectors AS for purring og inkasso.

Fordeler med automatisering

·         Tidsbesparende: Du slipper å bruke tid på å følge opp ubetalte fakturaer selv.

·         Effektivt: Automatiske purringer og inkasso gjør at du mottar betaling raskere.

·         Profesjonell håndtering: Collectors AS sørger for at alt gjøres riktig og profesjonelt.


Å fakturere med automatisk purring og inkasso, gir deg en enkel, effektiv og problemfri måte å håndtere fakturaer på. Dette systemet er perfekt for små og mellomstore bedrifter som ønsker å spare tid og sørge for at de får betalt for sitt arbeid. Å benytte Fakturert AS til fakturering gjør at du kan fokusere mer på å drive bedriften din, og mindre på papirarbeidet som følger med fakturering.216 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page