top of page
Søk
  • Forfatterens bildeFakturert

Automatiser faktureringen overfor dine kunderSmå bedrifter opererer ofte med begrensede ressurser og er konstant på jakt etter måter å effektivisere driften på. En av de viktigste operasjonelle utfordringene de møter er fakturering. Her kommer fakturaprogrammet fra Fakturert inn som en potensiell løsning. Dette programmet er designet for å hjelpe små bedrifter med å spare tid, redusere feil og forbedre likviditeten.

1. Tidsbesparelse:


  • Automatisering: Med Fakturert kan bedrifter automatisere fakturaprossessen, noe som reduserer tiden det tar å lage, sende ut og følge opp fakturaer.

  • Malbasert Fakturering: Fakturert tilbyr en forhåndsdefinert mal, noe som betyr at bedrifter ikke trenger å starte fra bunnen av hver gang de lager en ny faktura.


2. Reduksjon av Feil:


  • Automatiske Beregninger: Manuelle beregninger kan ofte føre til feil. Fakturert utfører automatiske beregninger for ting som mva, rabatter og totale beløp.

  • Standardiserte Formater: Med standardisert fakturamal sørger Fakturert for konsekvent og riktig fakturainformasjon hver gang.


3. Forbedring av Likviditet:


  • Elektronisk Fakturering: Med muligheten til å sende fakturaer elektronisk, kan bedrifter motta betalinger raskere enn med tradisjonell post. Fakturaen går ut pr epost i PDF format.

  • Automatiske Påminnelser: Programmet er satt opp til å sende ut automatiske påminnelser for forfalte fakturaer, noe som øker sannsynligheten for at kunder betaler i tide. Dette kan også skrus av for den enkelte faktura om ønskelig. Disse blir automatisk overført til vår samarbeidspartner Collectors for purring og evt videre inkasso.


Konklusjon: For små bedrifter som søker effektivitet i sin faktureringsprosess, tilbyr Fakturaprogrammet fra Fakturert en løsning som sparer tid, reduserer risikoen for feil og kan forbedre bedriftens likviditet. Med disse fordelene er det klart hvorfor mange små bedrifter vender seg til slike automatiserte løsninger for å forbedre deres operasjonelle effektivitet.

134 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page