top of page
Søk
  • Forfatterens bildeGeir Dalsbø

Gratis fakturaprogram med automatisk purring og inkassooppfølging


Et av de viktigste aspektene ved å drive en virksomhet er å ha god likviditet, det vil si å ha tilstrekkelig med penger tilgjengelig for å betale regninger og drive virksomheten videre. Et gratis faktureringsprogram fra Fakturert AS kan bidra til å bedre likviditeten ved å automatisk sende forfalte fakturaer til automatisk purring og inkasso via vår samarbeidspartner Collectors AS.

Ved å benytte seg av denne innebygde funksjonen i fakturaprogrammet, vil systemet automatisk sende purring og inkasso til kunder som ikke har betalt regningene sine i tide. Dette kan bidra til å redusere antallet kunder som ikke betaler regningene sine, og dermed øke likviditeten i virksomheten. I tillegg vil dette gi deg mer tid til å fokusere på andre viktige oppgaver i din virksomhet.


Collectors AS er en profesjonell og erfaren inkassopartner som kan hjelpe deg med å få betalt forfalte regninger på en profesjonell og effektiv måte. Sammen med Fakturert AS får du en komplett løsning for å håndtere dine fakturaer, purringer og inkasso.
I tillegg til å automatisk sende purringer og inkasso, gir fakturaprogrammet fra Fakturert AS deg også muligheten til å se hvilke kunder som har betalt og hvilke som ikke har gjort det, og du vil da lettere vite hvor mye penger du har tilgjengelig for å investere i virksomheten. Dette gjør det lettere å planlegge fremtiden og å ta viktige beslutninger om økonomien i virksomheten din.Så i sum, ved at du sender så mange epostfakturaer du ønsker i PDF format fra fakturaprogrammet, i kombinasjon med en automatisk purring og inkasso funksjon via vår samarbeidspartner Collectors AS, kan du spare tid og krefter, få bedre oversikt over økonomien i virksomheten og øke likviditeten ved å redusere antall kunder som ikke betaler regningene sine i tide.Klikk "Send faktura" og du har innen 2 minutter laget din første faktura som er klar for utsending, enten gratis som epost i PDF format, på papir eller som EHF-faktura (Elektronisk HandelsFormat).


Lykke til!


242 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page