top of page
Søk
  • Forfatterens bildeFakturert

7 gode grunner til å bruke et gratis faktureringsprogram fra Fakturert AS

Oppdatert: 25. mai 2023


Er du lei av å bruke tid på manuelle fakturaoppgaver? Vil du ha bedre oversikt over økonomien i din virksomhet? Da bør du vurdere å bruke et gratis fakturaprogram fra Fakturert AS. Her er syv gode grunner til å gjøre det:

  1. Spar tid og krefter. Et gratis fakturaprogram fra Fakturert AS gir deg muligheten til å fakturere kundene dine enkelt og effektivt, uten å måtte bruke mye tid på manuelle oppgaver. Dette kan spare deg for mye tid og krefter, slik at du kan fokusere på det viktigste – å drive virksomheten din.

  2. Bedre oversikt over økonomien. Et fakturaprogram gir deg enkel tilgang til informasjon om hvilke kunder som har betalt og hvilke som ikke har gjort det, samt hvor mye penger du har tilgjengelig for å investere i virksomheten. Dette gjør det lettere å planlegge fremtiden og å ta viktige beslutninger om økonomien i virksomheten.

  3. Automatisering av faktura prosessene. Fakturert AS har automatiserte prosesser som sender ut fakturaer, purringer og påminnelser til kundene dine, noe som gir deg mer tid til å fokusere på andre viktige oppgaver i din virksomhet.

  4. Tilpass fakturaene dine. Med et fakturaprogram fra Fakturert AS kan du tilpasse fakturaene dine etter dine egne ønsker. Du kan for eksempel legge til ditt eget logo, endre layoutet og tilpasse tekstene på fakturaene. Dette gir deg muligheten til å skape en profesjonell image og øke kundetilfredsheten.

  5. Lagre og arkivere fakturaene elektronisk. Med et fakturaprogram kan du enkelt lagre og arkivere fakturaene dine elektronisk, slik at du enkelt kan hente dem opp igjen hvis du skulle trenge dem. Dette gjør det lettere å holde orden på fakturaene og øker sikkerheten ved at fakturaene ikke går tapt.

  6. Få rapporter på dine fakturaer. Fakturert AS gir deg muligheten til å generere rapporter på dine fakturaer, slik at du enkelt kan se hvordan din virksomhet presterer.

  7. Tilgang fra hvor som helst. Fakturasystemet er tilgjengelig alle steder du har tilgang på internett, enten via mobil, nettbrett eller via pc og vi har lagt stor vekt på at det skal være enkelt for deg å lage faktura og sende ut fakturaer uansett hvor du befinner deg.

Vi kunne ha nevnt mange andre gode grunner som f.eks kundesupport i denne sammenhengen også. Vi tilbyr god kundesupport, slik at du enkelt kan få hjelp dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med å bruke Fakturaprogrammet. Du når oss på messenger chat eller ved å sende en epost til post@fakturert.no om du skulle ha spørsmål med faktureringen.


Klikk "Send faktura" og innen 2 minutter har kunden mottatt din faktura. Enklere blir det ikke!


444 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page