top of page
Kontormøte

Gratis fakturering direkte i regnskapsprogrammet Tripletex

Du kan sende et ubegrenset antall faktura gratis på epost. Her kan du også sende efaktura(rett i nettbanken til mottakeren), via Vipps, EHF faktura eller via Posten i papirformat, med eller uten KID-nummer. Denne løsningen fungerer best for deg som ønsker alt på et sted og som ønsker at faktureringen blir automatisk bokført inn i regnskapet.

 • Passer godt for små og mellomstore firma

 • Passer godt til klubber, korps, lag og foreninger eller andre som trenger å sende repeterende fakturaer eller avis- og bladabonnement som abonnementsfakturering. Passer også veldig godt for deg som fakturerer husleie til nærings- eller boligeiendommer.

 • Mye brukt av leger, tannleger og behandlere som ønsker å fokusere på kjernedriften og hvor fakturering og betalingsoppfølging går på autopilot

 • Spesialkompetanse på parkeringsselskap og treningssentre

 • Muligheter for KID-nummer og automatisk oppdatering via banken din

 • Automatisk purring og inkasso via vår samarbeidspartner Collectors AS

 • Du kan også velge til dersom du vil ha lønn, reiseregning, prosjekt- og timeregistrering

 • Ingen nedlasting eller installasjon 

 • Enkel tilgang hvor enn du er, via PC, nettbrett eller mobil

 • Ingen innmeldings-, måneds- eller årskostnad.

 • Du bestemmer selv hvor mye du vil gjøre og vårt datterselskap Accounting24 gjør resten og sørger for at "bøkene" er i orden. Vi fakturerer kun for medgått tid, kr 880/time eks mva eller etter avtalte priser. Vi dekker månedsavgiften til Tripletex og hjelper deg igang med de to første timene gratis.

 • Klikk "Send faktura" for å opprette bruker og komme igang.

VÅRE FAKTURATJENESTER 

Send faktura gratis på epost

Gratis fakturering, hvor vi i Fakturert tilbyr et nettbasert gratis fakturaprogram hvor du enkelt kan sende gratis faktura på epost, i PDF format. Du kan fakturere gratis fra din bedrift eller som privatperson.

Send faktura via Posten

Velger du å gjøre det på gammelmåten, printer vi automatisk ut fakturaen for deg i papirformat, frankerer og postlegger via Posten. Dette håndterer vi enkelt for noen få kroner i tillegg. 

Automatisk purring og inkasso

Fakturering med automatisk purring og inkasso når kunden betaler sent, via vår samarbeidspartner Collectors. Dette sparer deg for mye tidkrevende arbeid, samtidig som det og bedrer likviditeten din.

Accounting24, din hjelper i skyen

Vi er din regnskapsfører, samarbeidspartner og rådgiver i skyen som hjelper til og sørger for at du alltid er ajour med regnskap, oppgaver, MVA-terminer osv.

Send EHF-faktura

Du kan også velge å sende EHF faktura også kalt Elektronisk HandelsFormat, et fakturaformat som stat, kommune og offentlige etater og større bedrifter gjerne bruker.

Repeterende faktura

Gratis fakturering av medlemsavgifter for klubber, lag, foreninger og korps. 

Du kan også sende gratis repeterende fakturaer, som for eksempel husleie, abonnement osv.

eFaktura og Vipps

Du kan også sende eFaktura til private og bedrifter og private vil også kunne motta eFaktura Vipps via nettbanken og på Vipps hvor de enkelt kan betale tilsendt faktura.

Regnskapsprogrammet Tripletex

Fakturering direkte fra regnskapsprogrammet, effektiviser bokføringen med automatiske løsninger, samtidig som du har full oversikt over hele driften av virksomheten din.

Gratis fakturaprogram med automatisk betalingsoppfølging. Send ubegrenset gratis faktura som epost i PDF-format.

Børs
bottom of page