top of page
Kontormøte

30 dagers gratis økonomisk rådgivning fra Fakturert og Accounting24*

BEHOV FOR EN DYKTIG REGNSKAPSFØRER?

Som bruker av Fakturert tilbyr vårt datterselskap Accounting24.no gratis økonomisk rådgivning de neste 30 dagene!

Trenger du hjelp med regnskap og lønn eller bare hjelp med årsregnskapet, innsending av MVA oppgaver eller innsending av skatteoppgaver? Du bestemmer selv hvor mye du vil gjøre og vi har valgt det enkleste og kanskje beste regnskapsprogrammet og vi gir deg tilgang til Tripletex, slik at jobben din blir enklest mulig.

Og best av alt; Alle fakturaene du sender ut fra Fakturert blir selvfølgelig oppdatert og reskontroført rett inn i regnskapsprogrammet. Enklere blir det ikke!

 

 

ENKELTMANNSFORETAK ELLER AKSJESELSKAP?

 

Firma24.no er en del av Fakturert AS og Accounting24 AS og vi har mange AS/hylleselskap tilgjengelige og som er klare til å tas i bruk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Et hylleselskap er et ferdigregistrert aksjeselskap hvor aksjekapitalen på kr 30.000 allerede er innbetalt. Selskapet er klart til å tas i bruk på dagen og du kan umiddelbart forplikte selskapet og gjøre avtaler med ditt nye selskap.

Vi endrer navn og deltakere i aksjeselskapet og du sparer opptil 2 måneders venting på registrering i Brønnøysundsregistrene og bankkonto og kommer i gang med omsetningen i dag!

Vi gir deg selvfølgelig gratis rådgivning og kan fortelle deg om alle fordelene og rettighetene du har med å ta i bruk et AS.

Du kan også ringe oss på telefonnummer 22 995202 - Spør oss om regnskap eller aksjeselskap/hylleselskap som kan tas i bruk på dagen!
 

 

* 30 dagers gratis rådgivning forutsetter inngåelse av regnskapsavtale med Accounting24.

Børs
bottom of page