top of page
Søk
  • Forfatterens bildeFakturert

Fakturert AS Feirer Milepæl med 10,000 Nye Brukere!


I teknologiens tidsalder er det ikke alltid enkelt å skille seg ut i mengden. Men vi i Fakturert AS er stolte over å ha klart det – og vi kunngjør nå at vi har registrert over 10,000 nye brukere av vårt fakturaprogram. Dette er ikke bare en prestasjon i seg selv, men også et vitnesbyrd om kvaliteten på produktene og tjenestene vi er stolte å tilby.


For mange små og mellomstore bedrifter har fakturering og regnskap vært en tidkrevende og komplisert oppgave. Med Fakturert AS' programvare har disse bedriftene nå tilgang til et verktøy som forenkler prosessen, gjør det mer effektivt og sparer dem for verdifull tid. Dette gir bedrifter muligheten til å fokusere på det de kan best - å vokse og betjene sine kunder. For de som også ønsker regnskapstjenester så tilbys det fra vårt datterselskap Accounting24 AS, som gledelig kan bistå om det behøves.


Responsen fra brukerne har vært overveldende positiv. Mange har fremhevet brukervennligheten, fleksibiliteten og den kundestøtten som Fakturert AS tilbyr. Det er klart at vi ikke bare leverer et produkt, men en helhetlig løsning som kundene stoler på. Arbeidet med å få inn pengene fra kundene er også gjort enklere ettersom programvaren har automatisk purring og inkasso via vår samarbeidspartner Collectors AS.


Når vi feirer denne milepælen, er det viktig å anerkjenne dedikasjonen og harde arbeidet fra teamet bak Fakturert AS. Vår kontinuerlige streben etter å forbedre og innovere har vært nøkkelen til denne suksessen og senest de siste månedene har vi gjort vesentlige endringer og forbedringer av programvaren.


Så, gratulerer til oss selv på denne bemerkelsesverdige prestasjonen! Vi er glade for suksessen og ser frem til å se hvordan de vil revolusjonere faktureringslandskapet i tiden som kommer. Vi sikter nå mot de neste 10000 brukerne og når vi nå tar inn ca 1000 nye brukere i måneden så håper vi at vi når dit innen sommeren 2024.


229 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page